Свет

Потпуни преокрет у Америци! СУД БЛОКИРАО ПОТВРЂИВАЊЕ БАЈДЕНОВЕ ПОБЕДЕ! Ево шта се дешава!

Фото: Јутјуб

Суд у Пенсилванији блокирао је потврђивање резултата избора у тој држави. Одлука суда не односи се само на председничке, већ и на све изборе на нижим нивоима

Одлука је уследила након што је Сенат Пенсилваније одржао је саслушање о фалсификовању гласања и изборних резултата уз учешће Трампових адвоката.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Трампови изборни сарадници су први пут за три недеље успели да буду домаћини заиста успешног догађаја на коме су представили доказе о својим наводима.

Републикански посматрачи су под заклетвом сведочили да нису пуштани на бирачка места или су накратко пуштани, а затим избацивани. Тврдили су да су држани на удаљености од 50-100 метара од столова на којима су пребројавани гласови.

Изборна комисија Пенсилваније још увек не може да пронађе 47 меморијских картица у неким изборним окрузима те државе.

Ово ме одмах подсетило на недавни скандал у Џорџији. У тој америчкој држави је приликом поновног бројања гласова било нађено неколико меморијских картица са гласовима за Трампа.

Разоткрила се још једна више него интригантна чињеница: Пенсилванија је за гласање без доласка на бирачко место разаслала 1,8 милиона гласачких листића, а њена изборна комисија је добила назад 2,5 милиона попуњених гласачких листића! Испоставља се да се 700 хиљада гласачких листића магично појавило ниоткуда.

После изборне ноћи, у Пенсилванији су неочекивано жиспливалеж гомиле гласачких листића, а од 570.000 чудно пронађених гласова – 99,4% припало је Бајдену, а само 0,6% Трампу.

Приликом ранијих гласања за шефа државе, изборне комисије америчких држава су увек одбијале 3-4% од укупног броја поштом примљених гласачких листића. Ове године стопа одбацивања била само делић процента. Да је било као на претходним изборима – изборни резултат био би нешто другачији.

Анкета од пре недељу дана показала је да је готово половина Американаца уверена да су демократе на изборима победиле захваљујући преварама.

После саслушања попут овог у Пенсилванији, Американци који су изгубили веру у поштење избора у својој земљи – сигурно ће бити у већини.

 

 

 

 

 

 

Извор: Факти/Информер.рс