Регион

РЕГИОН БРУЈИ О ДОДИКОВОМ ГОСТОВАЊУ НА Н1: На свако питање водитељке, имао је исти одговор (ВИДЕО)

Фото: Твитер принтскрин

Вечерашње гостовање лидера СНСД Милорада Додика на телевизији Н1 скренуло је пажњу јавности, а посебно се препричава на друштвеним мрежама, јер је Додик на буквално свако питање имао исти одговор.

Додик је на констатацију новинарке да је изгубио власт у неким општинама и да би ово могло да буде почетак краја, али и на сва наредна питања од која нека нису имала никакве везе са изборима давао исти одговор:

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Дакле, побједили смо у 42 општине, у три општине у Федерацији и остали смо највећа политичка партија у БиХ“, понављао је Додик.

Ређала су се питања: Изгубили се градоначелничко место у Бањалуци, Модричу, Дервенту, Брод, након шест година Бијељину; колико гласова је добио Драшко Станивуковић?; шта је са овим хидроелектранама што се РС договорила са Србијом? Али одговор је увек био исти: „Дакле, побједили смо у 42 општине…“

Када је новинарка питала шта је са хидроелектранама што се РС договорила са Србијом и сама потом констатујући да ће ето она да „промени плочу“ и да неће да поставља питања везана за изборе, Додик је поручио: „Али ја нећу да мењам плочу“, па наставио: „Дакле, побједили смо у 42 општине…“

Извор: Блиц