Свет

СРЂАН НОГО ИЗНЕНАДИО СВЕ! Ево зашто Трамп још прве ноћи није прогласио убедљиву победу

Фото: Јутјуб

Политичар Срђан Ного је ексклузивно за Србин.инфо коментарисао тренутну ситуацију у САД, пошто је Си-Ен-Ен прогласио Џо Бајдена за победника избора и бројни светски полиитчари су потрчали да му честитају иако се бројање није завршило, изборна комисија се није јавила, а адвокати Републиканаца су изнели бројне доказе крађе избора и поднели их суду.

„Трамп за сада вуче одличне потезе и види се да влада ситуацијом. Он је председник који је добио убедљиво највише гласова у историји Америке, а против себе је имао невиђену медијски тортуру и естаблишмент дубоке државе. Јасно да ће се ови избори решавати на суду и на улици, а Америка после ових избора неће бити иста. Уверен сам да ће Трамп успети да одбрани своју убедљиву победу. Српски народ је 30 година највећа жртва тих глобалиста и ињхових лажи, против којих се бори сада Трамп, зато је ово и борба Срба. Оно што је најбитније је да је Трамп успео до краја да разобличи медије и крађе избора у Америци и целом свету. Кад ми кажемо да Вучић краде избори, светска јавност то не чује, а сада сви виде како се то ради и шта раде медији“, каже Ного.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Он је открио да је софтвер који краде гласове Трампа и приписује Бајдену, што су чак и посматрачи званично признали, рађен у Србији.

„Бајден је украо 30 милиона гласова, чак и бескућницима су вадили личне карте да гласају за њега. Уклањали су гласове за Трампа, а за Бајдена су сад се открива гласали мртви и деца. Чак су и сами признали грешку у софтверу који је гласове за Трампа пребацио на Бајдена. Исти софтвер је свуда обрачунавао гласове, а рађен је у Србији, у Београду. Бојан Ђорђевић је законски заступник. Сувласници те компаније су повезани са фондацијом Клинтон и врхом Демократске странке попут Ненси Пелоси. Приватни сектор у Америци је за Трампа, нису то Вучићеви сендвичари из државних служби да бране режим. Демократе се и плаше јер је народ уз Трампа, а он целој америчкој јавности показује шта се ради. Прву ноћ је могао да прогласи победу, али није хтео јер је Антифа већ била на улицама спремна да прави хаос. Избегао је ту замку, ту планирану обојену револуцију где би га обарали као диктатора. Сада иде са позиције жртве крађе избора и доказаће да су демократе украле милионе гласова. На суду ће их разобличити. Медији у САД и у свету сад врше ненормалан притисак, исто и Вучићеви таблоиди као и они у Хрватској, али сви аргументи су на Трамповој страни“, каже Ного

 

Извор: Србин.инфо