Православље

Шта стварно значи кад нађете динар на улици: Порука од Бога, обратите пажњу на две ствари!

Фото: Pixabay.com

Да ли сте приметили да много чешће на улици проналазимо кованице него папирни новац? То није без разлога тако! Такође, број који је на пронађеној кованици такође нешто значи.

Проналажење новца на улици, па макар то била и кованица најмање вредности, повезано је са духовношћу. То вам показује да сте цењени и међу становницима Земље, али и у духовном свету. Према веровању, то је један од начина јављања анђела и душа. Проналазак новчића може бити порука коју вам шаље неко близак ко је преминуо – новчићем вам каже да вас воли и да сте му вредни.

Али, то може бити и утеха од самог Бога који као да поручује: Не бој се, ниси сам, ја бринем о теби. Јесте ли приметили да већином људи проналазе метални, а не папирни новац? То је зато што кованице „трају“ дуже од папира – анђели и душе радије остављају трајнији траг.

Осим тога, сјај кованице привлачи људе. Kинези верују да је проналазак новца знак добре среће, а то веровање проширило се широм света. Неки људи пронађу кованицу од динар или два, па је одложе и чувају као талисман.

Постоје две ствари на које треба да обратите пажњу када пронађете кованицу:

1. О чему сте у том тренутку размишљали – то може бити одговор на ваше мисли, оно што вас мучи, на ваше дилеме…

2. Да ли је на кованици број 1 или број 10?

Kованица с бројем 1
Овај број је повезан са новим почетком. То је знак нових идеја, али може и да наговештава успех, велика постигнућа и напредак. Ако пронађете такав новчић, то показује да вам анђели и душе говоре како вас воде путем који доноси успех и да останете позитивни.

Kованица с бројем 10
Овај број представља буђење и знак је да треба да обратите пажњу на неке ствари, верујете својим инстинктима и кренете напред са својом одлуком. То такође показује да имате подршку духовног света и да ће се све решити како треба, открива портал цонсциоусреминдер.цом.

Kимберли Ахри написала је књигу Тхе Меанинг оф Финдинг Цоинс: Мессагес анд Спиритуал Инсигхтс, која се фокусира на духовно значење проналаска кованица. У њој је, између осталог, описала своја искуства с проналасцима кованица.

„Увек нађем кованице на најчуднијим местима. Чини ми се да се појављују у време финанцијских тешкоћа, када сам депресивна због недостатка новца. Верујем да је проналажење новчића комуникација с Божанским“, каже Ахри.

Она је у детаље описала једно такво искуство:

„Пре неколико месеци сам била у продавници и нисам имала пуно готовине. Стајала сам у реду и копала по својој торбици, не бих ли пронашла довољно новца да платим намирнице. Kада сам изашла из продавнице, рекла сам сама себи како сам сад потрошила последњи новац на намирнице. Дословно. Дошла сам до аутомобила, отворила сувозачева врата како бих убацила кесе и видела да нешто светлуца у оближњем жбуњу покрај паркинга. Узела сам новчић и захвалила Богу за то. Сваки пут кад нађем кованицу, тумачим то као његову поруку: Не брини о новцу и финансијама. Ја ћу бринути о твојим потребама.“

 

Фото: Pixabay.com

Извор: 24sata.hr