Регион

СТРАВИЧНО! Мигранти брутално УБИЛИ мушкарца, његовом брату живот виси о концу!

Припадници Министарства унутрашњих послова Кантона Сарајево интензивно трагају за више особа које су синоћ око 22.25 сати у улици Барска у насељу Отес убили мушкарца. Ову информацију је потврдио Мирза Хаџиабдић, портпарол МУП-а КС.

Настрадао је 36-годишњи мушкарац Ј. Б. (36) из Хаџића.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Према првим информацијама, мигранти су правили проблеме у кафани, након чега су позвани младићи како би их избацили. Након тога је дошло до обрачуна у којем су севале песнице и летве. Актери су користили и ножеве те су, осим настрадалог, повређене још две особе.

Извор близак истрази открио је да су мигранти правили проблеме у кафићу, чији је власник брат Ј. Б. Будући да није могао изаћи на крај с мигрантима, у помоћ је позвао брата.

„У једном тренутку настрадали је окренуо леђа те је избоден. У нападу је тешко повређен и његов брат којем се лекари боре за живот“, каже саговорник.

Мигранти су и раније правили проблеме у кафићу. Пијанчили су, а онда не би платили рачун. И тако данима.

Они који су боље познавали жртву кажу да не би мрава згазио и да није био проблематичан. Друштвене мреже преплавиле су бројне емотивне поруке у којима се пријатељи опраштују од убијеног 36-годишњака.

 

 

 

 

 

 

 

Извор: аваз.ба, Република