loading...
Свет

СВЕТ У НЕВЕРИЦИ! Нове тврдње: ЕВО КАКО ЈЕ ТРАМП ПОКРАДЕН НА ИЗБОРИМА!

Фото: Јутјуб

Изборни штаб председника САД Доналда Трампа саопштила је да се ограђује од Сидни Пауел, адвоката која је прошле седмице у име Трамповог тима рекла да је током новембарских председничких избора украдено више милиона гласова.

“Сидни Пауел се бави законом на своју руку. Она није члан Трамповог правног тима. Исто тако, она није адвокат Трампа у његово лично име”, рекли су у заједничком саопштењу правни заступници Трампове кампање Рудолф Ђулијани и Џена Елис, пренео је Ројтерс.

Британска агенција наводи да је сопштење Ђулијанија и Елисове уследило дан након што федерални суд у Пенсилванији одбацио захтев Трамповог тима да оспори победу демократског председничког кандидата Џозефа Бајдена.

Ројтерс додаје да је Пауелова прошле недеље без изношења било каквих доказа изјавила да је електронским системом гласања украдено више милиона гласова републиканском кандидату Трампу.

“Све је организовано и спроведено уз помоћ људи из Силицијумске долине, великих технолошких компанија, компанија за друштвене медије, па чак и медијских компанија”, рекла је тада Пауелова, која је бивша савезна тужитељка и адвокат бившег Трамповог саветника за националну безбедност Мајкла Флина.

 

 

 

 

 

Извор: Тањуг

loading...