Свет

ТАРАБИЋИ ОТКРИЛИ КО ЈЕ НОВИ ПРЕДСЕДНИК САД: Уз помоћ овог пророчанства су многи дошли на власт

Чувени Креманци одувек су прорицали будућност, не само Србије, већ и света

И док цео свет чека резултате председничких избора у Америци, за Драгана Пјевића са Таре, познати пророци Тарабићи, који су предвидели многе историјске догађаје, већ су дали одговор и на ово горуће питање.

Фото: Јутјуб
Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Чувени Креманци одувек су прорицали будућност, не само Србије, већ и света. Па Драган као чувар њиховог пророчанства тврди да упркос томе што многи Срби навијају за Трампа, да ће изборе у Америци добити Џо Бајден.

„Тарабићи су предвидели и пропаст Обреновића, долазак Тита, као и крај комунизма. А ја знам да је одлука у бурету, ту већ стоји Бајденова, а не Трампова слика, не питајте како тачно знам – али знам, Тарабићу су то. Још прошле године сам казао да онај ко се буде бар мало ослонио на Кремну, дуго ће владати. Трамп то није учинио ни мало, игнорисао је наша писма и потценио је отворено небо над Таром. Може неком да буде жао или не, ми смо убеђени, он више неће бити председник Америке”, тврди Драган Пјевић за РИНУ.

Иначе, Драган је слао и писма Трампу и његовој супрузи два пута, и амбасадорима Скоту и Годфрију. Међутим, одговора није било и како каже, добио је само игнорисање.

„Многи не верују, али уз помоћ овог прорачанства на власт су дошли Николић, Тадић, Коштуница, али нико се Кремни није одужио. И сви су отишли у историју“, каже овај чувар креманског огњишта.

Извор: РИНА