Србија

ТРАМПОВ ЧОВЕК ОДУШЕВИО СРБЕ! Србија никад више неће да буде дежурни кривац!

Србија и српски интереси на Косову, али и на Балкану уопште, веома су битни Доналду Трампу и његовој администрацији. Нема више једностраног анатемисања Срба. И то ће тако бити и убудуће…

Адвокат Предраг Филиповић, један од кључних људи у организацији Срби за Трампа, за Српски телеграф преноси шта му је специјални Трампов изасланик за дијалог Београда и Приштине Ричард Гренел рекао у четири ока на скупу у Питсбургу (Пенсилванија). Скуп је, последњег викенда, организовао управо Филиповић, испред Срба за Трампа, како би се „цементирали“ гласови многобројне српске заједнице за актуелног председника САД.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Дочекао сам Гренела заједно са Стефани Лалић Адамс, ћерком Ника Лалића, једног од хероја мисије Халијард, спасавања америчких пилота у Другом светском рату. Накратко сам попричао с Трамповим изаслаником и пренео ми је став шефа Беле куће о Србији и српском питању – каже Филиповић, с којим је наш лист још у августу објавио ексклузивни разговор, након што је постао важан шраф у Трамповој кампањи.

Говорећи на скупу у Питсбургу, Гренел је поручио да би победа Џоа Бајдена на изборима цео регион Балкана вратила у статус кво. Он је напоменуо да су сви свесни ко је Џо Бајден, шта је на Балкану учинио и колико је игнорисао Србе и Србију.

– Ако би се десило да Бајден победи, никаквог напретка не би било – рекао је Гренел.

 

 

 

 

 

Извор: Република.рс