Спорт

Туга! НОВАК ПОТПУНО СЛОМЉЕН ПОСЛЕ СМРТИ ПАТРИЈАРХА ИРИНЕЈА! Његове речи кидају душу!

Први рекет света Новак Ђоковић је после победе над Немцем Александром Зверевим 2:0 (6:3, 7:6) и пласмана у полуфинале Завршног мастерса у Лондону, говорио о смрти Патријарха Иринеја

О смрти Патријарха Иринеја, Ђоковић је рекао:

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Нека му је лака земља и нека почива у миру. Моје саучешће његовој продици и свим верницима. Имали смо неколико сусрета, имао сам част да од њега примим Одрен Светог Саве. Стварно је тужно што смо за мање од месец дана изгубили два тако значајна човека. Амфилохија у Црној Гори и сада патријарха. Не знам шта бих могао да додам, осим да је увек тужна вест када неко изгуби живот. Тада се вероватно схвате неке ствари које човек остави иза себе. Надам се да ће људи из ове ситуације са короном изаћи мудријии,паметнији.

– Увек причамо да нам је здравље и фамилија на првом месту, а не живимо баш по тим постулатима. Себе увек подсетим на то шта је битно, јер овакве ситуације показују да човек за час изгуби живот. Али вечна је душа и они који су живот посветили вечном царству сигуран сам да живе вечно- рекао је Новак!

 

 

 

 

 

Извор: Информер.рс