loading...
Србија

Ударна вест! УХАПШЕН УБИЦА БОЈАНА МИРКОВИЋА!

Пре њега ухапшена су и два саизвршиоца, а са Л.Т. синоћ још један као и њихови непосредни помагачи који су покушавали да га пребаце на простор Босне и Херцеговине и да избегну правду

Ухапшен је Л.Т. (22) осумњичен да је непосредни извршилац убиства Бојана Мирковића у Белвилу, потврдио је министар унутрашњих послова Александар Вулин.

– У београдском насељу Белвил, 12. новембра, десила се мафијашка ликвидација Бојана Мирковића. Са великим поносом могу да кажем да су, у изузетно кратком временском периоду, припадници Управе криминалистичке полиције и сви припадници Министарства унутрашњих послова успели да ово страшно, брутално мафијашко убиство расветле до краја. Синоћ је ухапшена особа Л.Т. коју основано сумњичимо да је непосредни извршилац убиства.

Пре њега ухапшена су и два саизвршиоца, а са Л.Т. синоћ још један као и њихови непосредни помагачи који су покушавали да га пребаце на простор Босне и Херцеговине и да избегну правду – изјавио је министар унутрашњих послова Александар Вулин.

Начелник Управе криминалистичке полиције, Дејан Ковачевић, прецизирао је да су, „у циљу расветљавања свих околности догађаја, припадници Министарства унутрашњих послова у току ноћи лишили слободе Л.Т. (22) из Београда, као и Д.К. из Београда и Ф.И. црногорског држављанина са Цетиња, који су вршили припрему бекства на територију Босне и Херцеговине. Лице Л.Т. је директни извршилац наведеног кривичног дела, лице Д.К. је саизвршилац у наведеном кривичном делу а улога црногорског држављанина са Цетиња ће бити накнадно утврђена.”

 

 

 

 

 

 

Извор: (Телеграф.рс)

 

loading...