Србија

УЖАС У ПАНЧЕВУ: Полицајац извршио самоубиство у полицијској станици

Беживотно тело мушкарца пронађено је у просторијама полицијске станице у Панчеву.

Како преноси портал 013инфо, тело Д. С. (51) из околине Панчева, иначе полицијског службеника који је у том тренутку био ван дужности, пронађено је у суботу у јутарњим часовима, у Улици Јове Максина.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

На беживотном телу је, како је из Вишег јавног тужилаштва речено, уочена прострелна рана у пределу главе.

На лицу места извршен је увиђај коме је присуствовао дежурни заменик Вишег јавног тужиоца. У оквиру предистражног тужилаштво је наложило обдукцију ради утврђивања тачног узрока смрти.

Како ТВ Панчево незванично сазнаје, Д. С је дошао у ПУ Панчево са Косова и Метохије. Исти извор наводи да се полицајац убио службеним пиштољем, а оставио је и опроштајно писмо.

Раније су београдски медији објавили да је полицајац извршио самоубиство.

СОС телефон за помоћ особама које размишљају о самоубиству

Број 011/7777-000 је СОС телефон који ради 24 сата, а на који се јављају стручњаци за спречавање самоубиства – лекари Клинике за психијатријске болести „Др Лаза Лазаревић“. Служба ургентне психијатрије прима пацијенте 24 сата без заказивања, без књижице и без плаћања, а Центар за ментално здравље од 9 до 18 прима без заказивања.

Уколико вам је потребна помоћ, сваког дана можете позвати и волонтере Центра „Срце“ од 17 до 23 часа на број телефона 0800-300-303 или им се обратити мејлом на [email protected].

Извор: Блиц