Србија

ВЕЛИКА ТУГА У СРБИЈИ! Милош Лукић (35) преминуо од последица корона вируса!

Млади новинар из Чачка Милош Лукић (35) преминуо је  у Клиничко-болничком центру “Др Драгиша Мишовић” у Београду од последица корона вируса.

Вест о Лукићевој смрти, објавио је портал “Круг”, чији је прерано преминули новинар, био дугогодишњи сарадник.

– Наш драги колега, пријатељ и сарадник Милош Лукић из Чачка преминуо је данас у Клиничко-болничком центру “Др Драгиша Мишовић” у Београду од последица инфекције корона вирусом, имао је само – 35 година – пише у саопштења портала.

Како се наводи у даљем тексту, Милош се са корона вирусом борио од почетка новембра месеца.

– Једна од најоданијих својој професији, наш драги колега, новинар из Чачка – Милош Лукић, није успео да избори битку са Ковидом 19. Преминуо је јутрос у Клиничко-болничком центру “Др Драгиша Мишовић” у Београду од последица инфекције корона вирусом. Овај неизмерно добар, пристојан и пожртвован човек борио се с том болешћу још од почетка новембра и нажалост, уз сву помоћ лекара, није успео. Ми смо као заједница свих новинара Србије изгубили једног од најбољих представника ове професије, али пре свега оданог, одговорног и несебичног пријатеља, а сама јавност новинара из реда најбољих репортера тренутно у Србији. Милош је био дугогодишњи сарадник и радник за скоро све медије у Чачку и Моравичком округу, а касније и националне агенције ФоНет. Од октобра 2018. године био је оснивач и власник новинске агенције МНА, с којом је самостално извештавао, уједно помажући свим колегама када је било најзахтевније и најтеже, одлазећи на места и догађаје на које би мало ко пристао да одлази, укључујући и жаришта актуелне пандемије. Милош Лукић рођен је 14. октобра 1985. године у Чачку. Редакција портала Круг изражава дубоко жаљење Милошевој породици и пријатељима. Његово професионално наслеђе и искрено пријатељство неће никада бити заборављено. Нека му је вечна слава – стоји на крају објаве портала “Круг”.

 

 

 

 

 

 

Извор: Курир.рс