Србија

ВРАЊЕШ О ВЕЗИ СА КАРЛЕУШОМ: Јадна је! Све бих 7 пута горе направио! Дописивао сам јој се са МУЖЕМ

Фото: Јутјуб

Гост „Сценирања“ на Курир телевизији био је фудбалер Огњен Врањеш који је у једном сегменту емисије одговарао и на питања гледалаца, а једно је било посебно провокативно, оно о бившој љубавници са којом се његова прича завршила јавно, скандалозно и у рату.

„Да ли би опет био са дивом?“, гласило је прво питање.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Не. Не могу да кажем да није било лепо. Сада је ништа не кривим, јер тада је хтела своје д*пе да спаси. Не могу ја да будем крив што је он нашао њој поруке, дописивао се са мном, она не треба мене да блати, да говори да сам овакав, онакав, него да реши то са својом породицом“, одговорио је фудбалер.

ДЕВОЈКЕ КОЈЕ МИ ШАЉУ ГОЛЕ СЛИКЕ СУ „ФУЈ“

„Последњих шест месеци схватио сам да ми се то не свиђа. Сада када ми девојке шаљу такве слике ја их блокирам“, казао је он.

„Шта би јој данас рекао да се виде на суду и због чега је повукао тужбу против ње?“, гласило је друго питање.

„Ништа, само би прошао поред ње јер толико је јадна и очајна, не бих да јој још ја стајем на муку. Ја до данашњег дана нисам добио ниједну тужбу“, рекао је Врањеш и изненадио наставком да му није жао начина на који се све завршило и да би сада „све седам пута горе направио“, одговорио је Огњен, који је певачицу упознао на друштвеним мрежама.

УПОЗНАО МУЖА ПЕВАЧИЦЕ СА КОЈОМ ЈЕ БИО

„Није он мој колега. Ја сам њега једном упознао у Турској“, рекао је Огњен.

„Најгоре су те друштвене мреже. Поштујем ја њу, али ја сам радио више од ње. Прошао сам све. Мало ме вређа када се прича да је она неко и нешто, а ја нико и ништа. Ја сам неко и нешто, мени је она смешна… Један телефонски позив могао је све да заврши. Могла је да каже како стоје ствари. После тога нисмо били у контакту“, казао је он.

Извор: Курир.рс