Свет

ЗАПАД У ПАНИЦИ! Шокантна најава: Јерменија треба да се припоји Русији, али то није све!

Владимир Жириновски, лидер ЛДПР је за Радио Комсомољскаја Правда рекао да Јерменија у тренутној ситуацији нема другог избора осим да се припоји Руској Федерацији.

– Диверзанти доведени из Сирије су милитанти, они могу деловати на целој територији Карабаха. Гранатирање ће доћи из целог Азербејџана и са свих тачака. А наше оружје неће бити од велике користи за Јермене. Због тога је потребна радикална одлука – да Јерменија постане део Русије. И све ће стати за сва времена – каже Владимир Волфович.

Према његовом мишљењу, то Русији неће створити проблеме на међународном нивоу, јер је Јерменија аутономни део бившег СССР-а.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Признајемо те земље као независне. А ако могу да одбране своју независност, ми им нудимо да се придруже Русији. Добићемо практично бивши СССР, само у скраћеној верзији – део Молдавије, део Грузије, део Азербејџана, целу Јерменију. Уверавам вас, уз добар третман Таџикистана, а Рахмон је мудра фигура и пристаће да се у потпуности придружи новој Русији. Назвао бих је Великом Русијом – рекао је Жириновски.

Заузврат је обећао да ће као посланик Државне думе учинити све што је потребно да донесе потребне законе.

– Најбољи начин је да се одмах придружите Русији. А онда можемо да изменимо Устав током 2021. године. Добићемо нову државу – рекао је.

 

Извор: Новости.рс