Србија

АДИЛ СЕ ПОТРЕСНИМ РЕЧИМА ОПРОСТИО ОД ЏЕЈА: Емотивна порука тасту

Певач Адил Максутовић на друштвеним мрежама опростио се од таста Џеја Рамадановског, који је преминуо у недељу, 6. децембра.

Стари мој, био си најмузикалнији човек ког сам познавао, певач са највише душе… Док су други плакали или се веселили уз твоје песме, ја сам потпуно опчињен упијао сваку твоју отпевану фразу, магично си то радио… Мазнуо сам све што си ми дозволио… Хвала ти – написао је између осталог.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Знам да си се уморио, већ недостајеш свима. Твојој деци највише. Радује нас само чињеница да си последњи дан свог живота провео са породицом… са својим унуцима… нисмо ни слутили да ти је последњи.

Адил се затим, у наставку објаве, осврнуо на то што са тастом Џејем годинама није разговарао.

– Вољени Џеј, никада се нисмо посвађали, а годинама нисмо разговарали. Опрости ми што сам предуго био љут на тебе. Онај горе је желео да се овако растанемо. Бар још коју годину да си поживео. И да седнемо ти и ја. Да ти запевам „Сајбију“. Да се загрлимо… и исплачемо – написао је Адил.

Џејев кум Зоран Јагодић Руле је, иначе, за домаће медије открио да је Џеј пред смрт све опростио Адилу.

– Џеј Рамадановски опростио је све зету Адилу Максутовићу пре смрти. Он пуних седам година није разговарао са Адилом, јер је претукао његову ћерку Ану – рекао је он за Информер.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adil Maksutović (@adilmaksutovic)

Извор: курир.рс