Свет

АМЕРИКА У НЕВЕРИЦИ! Трамп најавио: Враћам се!

Фото: Јутјуб

АМЕРИЧКИ председник Доналд Трамп наговестио је, током празничног пријема у Белој кући, да би могао поново да се кандидује за председника 2024. године.

– Прошле су невероватне четири године. Настојимо да буду још четири године. У супротном, видимо се за четири године – рекао је Трамп обраћајући се окупљенима, међу којима је било много чланова Републиканског националног комитета.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

На снимку се чује како Трамп износи оптужбе о изборној превари иако је државни тужилац Вилијам Бар рекао раније за АП да Министарство правде није открило доказе о широко распростањеној изборној превари и да није приметило ништа што би могло да промени исход овогодишњих избора.

– То је свакако необична година. Ми смо победили на изборима. Али њима се то не свиђа. То називам намештеним изборима и увек ћу тако чинити – поручио је Трамп.

На снимку, који је на Фејсбуку објавила једна од званица, бивша председница Републиканске партије у Оклахоми Пем Полард, види се више десетина људи у окупљених у холу Беле куће, како стоје једни близу других.

Многи од њих нису носили заштитне маске, наводи АП.

 

 

 

 

 

Извор: Тањуг