loading...
Свет

БАБА ВАНГА ЈЕ НА САМРТИ ИМАЛА СТРАХОВИТО ПРЕДСКАЗАЊЕ: Поменула је Косово и открила шта чека СВЕ СРБЕ (ВИДЕО)

Баба Ванга важила је за једну од највећих пророчица свих времена, а иако је била слепа могла је да предвиди будућност.

Њену помоћ за спас од невоља тражили су многи, па чак и познате личности.

На последњем објављеном снимку из болничке постеље, бугарска пророчица Баба Ванга је снимљена неколико дана пре смрти 11. августа 1996. године. На самрти молила је људе да живе у миру. Ванга се молила за мир за Србе на Косову и Метохији и за становнике Луганска и Доњецка.

– Рекла је: “Мир ће на Земљи трајати 1.000 година када се појави осма особа.” А сада чекамо да видимо ко је та осма особа – испричала је Здравка Јанева, снаја Баба Ванге, када је реч о Украјини.

Многа пророчанства велике Ванге тек треба да буду дешифрована, али много тога што је рекла већ се обистинило.

Предвидела је и судбину Крима.

– И овај комад иде на другу страну, рекла је Ванга, а ми смо је питали на који комад мисли и где се налази. Није рекла тачно о ком комаду је реч и нисмо знали шта да мислимо. Питали су је хоће ли се овај комад поново вратити у Русију или не, а она је рекла да ће проћи много времена и да ће многи умрети, пролиће се много крви и овај део ће се вратити на своје место – рекла је Здравка.

Чини се да је о томе размишљала Ванга и кад је неочекивано изговорила: “И много тога ће се срушити на Западу, а много тога ће се повећати на Истоку.”

Извор: Еспресо

loading...