Свет

БАБА ВАНГА ЈЕ НА САМРТИ ИМАЛА СТРАХОВИТО ПРЕДСКАЗАЊЕ: Поменула је Косово и открила шта чека СВЕ СРБЕ (ВИДЕО)

Баба Ванга важила је за једну од највећих пророчица свих времена, а иако је била слепа могла је да предвиди будућност.

Њену помоћ за спас од невоља тражили су многи, па чак и познате личности.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

На последњем објављеном снимку из болничке постеље, бугарска пророчица Баба Ванга је снимљена неколико дана пре смрти 11. августа 1996. године. На самрти молила је људе да живе у миру. Ванга се молила за мир за Србе на Косову и Метохији и за становнике Луганска и Доњецка.

– Рекла је: „Мир ће на Земљи трајати 1.000 година када се појави осма особа.“ А сада чекамо да видимо ко је та осма особа – испричала је Здравка Јанева, снаја Баба Ванге, када је реч о Украјини.

Многа пророчанства велике Ванге тек треба да буду дешифрована, али много тога што је рекла већ се обистинило.

Предвидела је и судбину Крима.

– И овај комад иде на другу страну, рекла је Ванга, а ми смо је питали на који комад мисли и где се налази. Није рекла тачно о ком комаду је реч и нисмо знали шта да мислимо. Питали су је хоће ли се овај комад поново вратити у Русију или не, а она је рекла да ће проћи много времена и да ће многи умрети, пролиће се много крви и овај део ће се вратити на своје место – рекла је Здравка.

Чини се да је о томе размишљала Ванга и кад је неочекивано изговорила: „И много тога ће се срушити на Западу, а много тога ће се повећати на Истоку.“

Извор: Еспресо