Србија

БОРА „ЧОРБА“ ВОДИ БИТКУ ЗА ЖИВОТ: Здравствено стање чувеног рокера се НАГЛО ПОГОРШАЛО

Фото: Јутјуб

“ Зло звано корона вирус је и даље међу нама!“

Рок музичар и басиста групе „Рибља чорба“ Миша Алексић преминуо је 29. новембра у 67. години, од последица коронавируса, али Бора Ђорђевић није присуствовао његовој сахрани јер води битку за живот против рака који му се проширио на плућа.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Чланови рок састава погођени су Мишином смрћу, међутим, они се нису појавили на сахрани, наводећи разлоге због којих ће изостати претходно, на официјалној страници групе, на друштвеној мрежи Инстаграм.

– Драги пријатељи, тешко је наћи неког ко Мишу воли више од нас. И не можемо да се помиримо с тим да га више нема. Знамо да је Миша умро од последица подмукле и невидљиве болести. Умро је непотребно. Знамо да није потцењивао ово зло. Носио је маску и чувао се. Ковали смо планове за будућност, за коју смо веровали да је имамо. Зло звано корона вирус је и даље међу нама, више него икад, и зато сматрамо обавезом да вам саопштимо да чланови Рибље Чорбе неће у среду присуствовати кремацији. Верујемо да ни Миша не би дозволио да се угрози било чије здравље, било чији живот. Кад ова пошаст прође, заједно ћемо ожалити нашег и вашег Мишу концертом у његову част. Будите одговорни и здрави. Воли вас Рибља чорба – наведено је у саопштењу чланова бенда.

Извор: Објектив/srbijadanas.com