Србија

ЦЕЛА СРБИЈА ВРИШТИ ОД СМЕХА, СРБИН ПОСЛАО ПОРУКУ ГЕЈТСУ: Добар дан чика Биле, само да питам…

Фото: Јутјуб

У претходних неколико месеци чини се да су се брже од корона вируса шириле једино теорије завере о њему. Осим о маскама и средствима за дезинфекцију, цео интернет је брујао о вакцинама, чиповима и изменама у људској ДНК, а ове и сличне, сулуде, теорије завере нашле су пут и до нашег народа.

Један од главних криваца за пандемију корона вируса, коју ће, наводно, да искористи како би нам свима уградио микрочипове под кожу, по сулудим теоријама завере био је оснивач Мајкрософта и милијардер Бил Гејтс, а што шале што збиље на његов рачун сада на интернету има на претек.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

С обзиром на то, један Србин одлучио је да се нашали са Билом како би требало да се понаша са чипом под кожом и какве нуспојаве може да очекује од њега, па му је послао поруку на Инстаграму.

– Добар дан чика Биле, само да питам нешто везано за овеј вакцине што тураш чипови у њи… Треба ли чипови да се апдејтујев на годишњи ниво или може да се крекујев? Може ли да се искача напоље док грми? Ако ме пратите преко њи може ли жена да уђе на Гугл мапс и да види да локам у кафану? Леле, много питања имам, ај пушти број телефона па ће те цимнем вечерас, да ме позовеш да се испричамо, немам много минути… – писало је у поруци.

Порука овог Врањанца (ако је судећи по стилу писања) проширила се друштвеним мрежама и насмејала бројне наше грађане.

Надамо се да га је чика Бил позвао и разрешио дилеме које га муче или бар прегледао његову поруку.

Извор: Блиц