Србија

ЂУКАНОВИЋ ТВРДИ: СНС ће изгубити изборе, бићемо брутално покрадени!

Нешто слично као и у САД, прави резултат избора никада нећемо сазнати, а свуда ће се на мејнстрим медијима до бесвести емитовати како је Вучић изгубио изборе, навео је он

Народни посланик СНС Владимир Ђукановић каже да нема дилему да ће његова странка изгубити наредне изборе.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Не због тога што нас народ неће. Пораз ће бити исфорсиран бруталном крађом, која ће претходно темељно бити припремана кроз бројне притиске и захтеве од страног фактора, посебно око изборних услова. Но, то ми даје снагу за даљу борбу – написао је Ђукановић.

Сценарио из САД

То је и потврдио у изјави за Курир и навео да је могуће да нас задеси сценарио из САД.

– Написао сам своје виђење наступајућих избора. Да, тврдим да ћемо изгубити због унапред спремног сценарија бруталне крађе која ће се догодити. Нешто слично изборима у Македонији, а свакако усавршено на изборима у САД. Властима ће се из европских земаља наметати апсолутно ненормална правила која ће се проглашавати за демократска и свако противљење ће се сматрати да власт има намеру да не дозволи демократске изборе – каже Ђукановић.

Неравноправан положај

Додаје да ће таквим правилима власт бити стављена у крајње неравноправан положај, а бројање гласова ће радити они који су таква правила наметнули. – Нешто слично као и у САД, прави резултат избора никада нећемо сазнати, а свуда ће се на мејнстрим медијима до бесвести емитовати како је Вучић изгубио изборе. Ипак, све то даје само додатну снагу за борбу против антицивилизацијских тековина и антидемократских метода које ће нам се убудуће наметати. Биће то искрена борба за слободу мишљења и слободу речи. Бити опозиција таквом систему вредности је част – рекао је Ђукановић.

 

 

 

 

 

 

Извор: Курир.рс