Србија

ДР НЕСТОРОВИЋ ПОСТАО ЈУТЈУБЕР! Познати лекар пронашао нову занимацију, а сви се питају да ли има СКРИВЕНЕ НАМЕРЕ

Фото: Јутјуб

Бивши члан кризног штаба Републике Србије за борбу против коронавируса, пнеумолог др Бранимир Несторовић пронашао је нову занимацију откако је недавно отишао у пензију.

Наиме, један од најпознатијих лекара Србије у овом тренутку решио је да своја мишљења и савете не дели више само у телевизијским емисијама и вестима. Др Несторовић отворио је свој канал на популарној видео платформи “Јутјуб”, канал је отворио недавно, а данас је објавио и свој први видео.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Доктор Несторовић најавио је својим пратиоцима, којих у овом тренутку већ има преко хиљаду, да ће на свом каналу причати о здрављу, болестима и души.

Колико има похвала на рачун др Несторовића због тога што ће издвајати своје време у пензији да се поново бави хуманим послом, толико има и оних који се питају шта се крије иза ове новине у Несторовићевом животу. Др Несторовић ће свакако објашњавајући и преносећи своје знање о медицини другима путев видео снимака радити добру ствар, поготово онима који јако уважавају његово мишљење.

Међутим, многи су приметили да се на снимку појављује поједини медицински препарат у позадини, као и да он прича о разним препаратима током обраћања, па се намеће питање да ли је сврха канала да се, поред обраћања многобројним фановима, и добро заради?

Извор: Курир.рс/Ало