Србија

Драматично упозорење доктора Кона: ВРЕМЕ ЗА ПРЕИСПИТИВАЊЕ ОДГОВОРНОСТИ ЈЕ ПРЕД НАМА, А СНОСИЋЕТЕ ЈЕ И ВИ!

Епидемиолог и члан Кризног штаба за борбу против коронавируса обратио се колегама из удружења грађана „Уједињени против ковида“ и истакао да је време за преиспитивање одговорности је пред нама, али и да они сносе огромну одговорност у овом тренутку и да се нада се да ће је прихватити и носити када за то дође време

– Поштоване колеге из „Удружени против ковид“, сва Ваша питања су корисна (чак и она малициозна) и сматрам да треба да наставите са критиком. Време за преиспитивање одговорности је пред нама. Свако добро вам желим.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Што се тиче моје личне одговорности носим је непоколебљиво и спреман сам да одговарам на сва питања по завршетку епидемије. Ово што живимо је историјска борба за чување живота становништва Србије. Многи од вас су у тој борби и ја их са поштовањем слушам. Има, нажалост, политиканства и неких критика које одбацујем. Треба разумети да и ви носите огромну одговорност у овом тренутку и надам се да сте у потпуности тога свесни, да ћете је прихватити и носити када дође време преиспитивања – написао је др Кон на свом Фејсбуку.

 

 

 

 

 

 

Извор: Информер.рс