Србија

ЏЕЈ ЈЕ ПРЕ 6 ГОДИНА ДОЖИВЕО ВЕЛИКУ ТРАГЕДИЈУ: Њену смрт никада није ПРЕБОЛЕО, а преминула је у 44. години

Фолк певач Џеј Рамадановски преминуо је у 56. години у Београду од последица срчаног удара.

Он је пре 6 година доживео трагедију када му је преминула Дубравка која је пре више од 20 година глумила у његовом споту „Где ћу сад, моја ружо“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Лепа црнка с косим очима које је многе остављала без даха преминула је у 44. години. Када је Џеј сазнао, био је веома потресен и није могао да верује да је изгубио девојку у коју је наводно годинама био заљубљен.

„Неколико дана пре тога причао је о њој с пријатељем и рекао како би баш волео да је види, те да је убеђен да би га и сада својом лепотом оставила без даха. И ево шта се десило. Данима му је тешко због ње и свако мало заплаче. Чак је и попио лек за смирење када је чуо да је изненада преминула. Дубравка је време када су снимали спот била једна од најлепших девојака у граду и у Џејевом срцу је имала посебно место“, рекао је тада извор.

„Био је дуго заљубљен у њу, као и готово сви момци Дорћола, али никада није рекао да је међу њима било нешто више од пријатељства“, рекао је извор.

Баш због тога Дубравка је имала посебно место у његовом срцу они су остали велики пријатељи, али су последњих година изгубили сваки контакт.

„Нисам могао да верујем када сам чуо! Ево и сад ми дође да заплачем. Отишла је лепа Дуда. Била је много добра жена, поштена и ово је стварно велика штета. Да је бог дао бар још мало да живи. И сада се јежим када док причам о њој. Криво ми је много што се нисмо видели, а последње време сам често помишљао на њу. Као да је то био неки знак. Нека јој Бог душу прости, шта друго могу да кажем сада када је више нема“, испричао је просављени фолкер тада.

Извор: Курир.рс/И.Б.