Србија

ЏЕЈЕВ НАЈБОЉИ ДРУГ ОТКРИО: Ево шта се десило овог тужног дана

Џеј Рамадановски умро је данас у 56. години због проблема са срцем, а његов најбољи пријатељ Зоран Јагодић Руле кратко је рекао шта се догодило у певачевом стану овог тужног дана.

– Умро је. Отишао је мој брат… 25 година смо били нераздвојни. Заспао је и није се пробудио… Пре сат времена. Ту сам са ћеркама, морамо да видимо каква је процедура. Чули смо се сваки дан, није излазио из куће. Имао је лакшу операцију срце, али срце га је издало – кратко је рекао Џејев најбољи пријатељ за Телеграф.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Иначе, Џеј је у недавном интервју изјавио да је у строгом карантину због здравствених проблема које има и да би корона вирус био погубан за њега.

„Не смем нигде да излазим да не бих дошао у ризик да се заразим. Већ сам имао здравствених проблема са срцем и вирус за мене може да буде кобан. Не виђам се са чак ни са најбољим пријатељима и морам да признам да ми много недостаје кафана. Боем сам у души и једва чекам поново да одем у неку биртију кад све ово прође, иако не бих смео да пијем“, рекао је Џеј.

Извор: Телеграф/Блиц

Ознаке