Србија

ХАОС КОД ЛАЈКОВЦА! Мигранти натерали девојку да љуби ПРОСТИРКУ ЗА КЛАЊАЊЕ! (ВИДЕО)

На друштвеним мрежама кружи скандалозан снимак из мигрантског кампа у Боговађи код Лајковца, на ком се виде мигранати како вандалистичким урлицима приморавају радницу кампа, која је случајно нагазила простирку за молитву, да је пољуби и на тај начин се извини свима

Наиме, један од миграната који се припремао за молитву изашао је у ходник у ком је пружио простирку. У том тренутку је кроз узани ходник покушала да прође и девојка запослена у Комесаријату и како није било места, радница је случајно нагазила на њу, како би дошла до других соба.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Настао је општи хаос. Мигранти су организовали побуну, избезумљену жену опколили, те се доводи у питање шта би било да у међувремену није наишло обезбеђење као и колега из комесеријата који су успели да руљу извуку напоље.

Девојка у паници

Збуњена девојка није знала шта се дешава, а како би се ситуација смирила она је била приморана да пред свима пољуби простирку како мигранти не би направили даљи хаос.

Судећи по снимку девојка која је видно узнемирена и дезорјентиасна, из страха је то урадила, након чега хоспитализована јер јој је од шока позлило.

 

 

 

 

 

 

 

Извор: Информер.рс