Србија

ХИТНА АКЦИЈА ПОЛИЦИЈЕ: Ухапшени криминалци са значком ДБ-а и блинкерима

Фото: Јутјуб

Заједничком акцијом полицијских службеника Полицијске управе у Новом Пазару и Жандармерије, данас је на територији Града Новог Пазара преконтролисано више лица.

Том приликом, полиција је успела да пронађе и заплени одређену количину опојне дроге марихуана, сазнаје индексонлине.рс. Због неовлашћене производње и стављања у промет опојних дрога, том приликом слободе је лишен Х.Р. (1989) из Новог Пазара.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како се сазнаје, у акцији која је спроведена јуче, припадници новопазарске полиције у сарадњи са Жандармеријом су код лица из криминогене средине пронашли значку Државне безбедности и „блинкере“, а том приликом слободе је лишен Е.Б. такође из Новог Пазара.

Полиција је у протеклих недељу дана пронашла више комада ватреног и хладног оружја, као и одређени број муниције, а због непоштовања епидемиолошких мера испражењено је на десетине кафића и ресторана. Такође, одузето је и више возила безбедносно-интересантним лицима. Како се сазнаје, одузето је више од 15 скупоцених аутомобила.

Појачано присуство припадника Министарства у унутрашњих послова на улицама Новог Пазара заступљено је 24 сата дневно, а акцијама руководи Нермин Љајић, начелник ПУ Нови Пазар.

Подсећамо, на предлог директора полиције, министар унутрашњих послова је у септембру именовао мајора Нермина Љајића за ВД начелника Полицијске управе у Новом Пазару. Месец дана касније, Љајић је за конкурсу Министарства унутрашњих послова именован за начелника Полицијске управе Нови Пазар, која покрива и територије Сјенице и Тутина.

„Припадници Министарства унутрашњих послова Полицијске управе у Новом Пазару настављају одлучну борбу против свих видова криминала“, речено је из ПУ Нови Пазар.

Извор: Курир.рс/индексонлине