Србија

Језиво! ОТКРИВЕНО ШТА СЕ ДЕСИЛО МЛАДОМ ПАРУ ЗА КОЈИМ ЈЕ ТРАГАЛА СРБИЈА! Милица Мирјанић открила све о ДРАМИ током нестанка!

Милица Мирјанић која је нестала заједно са својим дечком Стефаном Русовом јуче, а коју су вечерас пронашли припадници ГСС, осећа се добро. Она је у првој изјави медијима до детаља испричала шта се дешавало у претходној ноћи током драматичне потраге

– Добро смо после ових 40 сати, колико је прошло од трена кад смо се изгубили. Наишли смо на једну колибу у којој бораве дрвосече, и коју смо обили и ушли у њу… У једном тренутку смо се уплашили јер смо видели свиње, мислили смо да су дивље, али то су биле само мангулице које су нас преплашиле… Ноћ смо провели поред ватре напољу… Унутра је била пећ која није била добро разрађена, па смо спавали напољу у врећи за спавање. Било је хладно ,али снашли смо се. Пробудили смо се око 5 ујутру, откад смо сишли са главног пута нисмо имали сигнал – прича она за Телеграф.рс.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како је рекла, нису били гладни јер су имали хране за неколико дана. Хране је било и у тој колиби а и они су понели залихе са собом. Прича да су се заглавили јер је на путу било много снега.

– Заглавили смо се два пута. Тад смо одлучили да напустимо возило и кренемо пешака како бисмо нашли неку колибу где ћемо се склонити. Надали смо се да ту има неких дрвосеча који би нам помогли – каже Милица и наставља:

– Уплашила сам се кад смо се заглавили, међутим када смо видели колибу у којој је било дрва и хране, страх ме је попустио у току ноћи. Међутим, ујутру око 9, 10 сати ме је паника ухватила поново. Захвалила бих се свима, пре свега ГСС, али и човеку у чијој смо колиби боравили, он се зове Ивица и оставили смо му поруку, да нас позове, како бисмо му надокнадили причињену штету – наводи Милица.

На питање да ли це се поново упуштати у овакве авантуре, Милица у шали одговара:“Па то сад не смем да кажем јер је тата поред мене“.

Додаје да од планинарења, упркос „малом паклу“ кроз који су прошли она и Стефан, неће одустати, али наводи да це убудуће бити обазривији, а у ове авантуре се неће упуштати сами.

Двоје младих пронашли су припадници Горске службе спасавања Србије (ГССС). А Мирјанић се захвалио и осталима који су дали значајан допринос да се драматична потрага заврши са срећним крајем.

Он се захвалио свима који су данас били укључени у потрагу, а то су били, између осталих, председник Цомтраде Групе Веселин Јевросимовић, директор Безбедносно-информативне агенције Братислав Гашић, министар унутрашњих послова Александар Вулин, начелник Полицијске управе за град Београд, пуковник Веселин Милић, као и сам председник Србије Александар Вучић.

 

 

 

 

 

Извор: Телеграф.рс