Србија

ЈОВАНА СЕ ОГЛАСИЛА: Враћам се на ТВ екране, поново водим Јутарњи програм (ВИДЕО)

„Драги моји, вратила сам се својој кући са пута.“

Јована Јоксимовић некадашња водитељка јутарњег програма ТВ „Прва“ решила је да се врати на мале екране. Након неколико месеци одсуства Јована почиње са радом на телевизији К1.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Јоксимовићева ће водити емисију „Уранак 1“ на поменутој телевизији, а о свему томе обавештени су њени фанови и пратиоци на Инстаграму.

– Када сма пре 16 година кренула на пут један стари песник ми је рекао да ако хоћу да се вратим поведем са собом пријатеље, да их буде шест и да се зову: ко, шта, где, када, како и зашто. И да их сваког дана питам баш то. Ко, шта, где, када, како и зашто? И да вам када се вратим дам одговоре. Пошто су одговори највеће благо које можеш да скупиш баш на том путу, и треба их поделити иначе пут неће имати смисла – започела је водитељка најаву новог ангажмана.

– Драги моји, вратила сам се својој кући са пута. Од сада даље путујемо заједно да сваког јутра питамо: ко, шта, где, када, како и зашто? Да чујемо одговоре, да их поделимо ви и ја. Добро дошли на К1, вашу и нашу телевизију – саопштила је Јована.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by K1 (@k1televizija)

Извор: srbijadanas.com