Србија

Комшије породице Миље (23) у шоку након проналаска бебе у контејнеру: ОНА ЈЕ УВЕК ПРАВИЛА ПРОБЛЕМЕ!

КОМШИЈЕ и колеге породице у којој се синоћ породила Миља П. (23), након чега је пронађена њена беба у контејнеру, срећом жива и здрава, у шоку су због свега што се догодило.

Комшије кажу да Бранку и Рајка П, Миљине родитеље, као и њену сестру Наташу П, знају одавно и да са њима никада није било проблема.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Рајко је радио својевремено у обреновачком водоводу, у пензији је и тешко болестан, има канцер – каже за „Новости“ једна од комшиница из обреновачког насеља Ројковац.

– Бранка ради у обреновачком дому за старе, као чистачица, у којем је донедавно, до удаје, радила и њена и Рајкова ћерка Наташа. Јако су фини и радни људи сви, осим Миље, која је увек искакала из породице и правила проблеме.

Подсетимо, Миља П. била је у ванбрачној заједници са човеком са којим је живела у Ваљеву, са којим је изродила двадесетомесечног сина Андреја. Она се разишла са мужем и вратила се родитељима заједно са сином. У међувремену је, како незванично сазнајемо, поново остала трудна са за сада непознатим партнером, и јуче је родила девојчицу. Породила се у родитељском стану.

Њени родитељи су били у суседној соби, спавали су и ништа нису чули.

Ко је и како и зашто бацио бебу у контејнер још увек је непознаница и то ће открити истрага. Оно што се за сада зна је то да је беба пронађена жива у контејнеру, у кеси за смеће, да су након тога и она и мајка збринуте у надлежној болници.

Мајка Миља оптужује своју мајку Бранку да је она бацила тек рођено унуче у контејнер, док ова то негира и тврди да је управо урадила тек порођена ћерка Миља.

 

 

 

 

 

Извор: Новости.рс