Србија

НЕВИЂЕНИ БЛАМ: Јована направила кикс који се не прашта, буквално ископирала бившу колегиницу! (ВИДЕО)

Водитељка очигледно жели да копира колегиницу којој више не може да парира по рејтингу, а очигледно ни по стилу.

Када је око себе имала стилисте, фризере и организацију на завидном нивоу, Јована Јоксимовић била је једна од оних жена о чијем се стајлингу увек причало.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Но чини се да буџет на телевизији њеног мужа није толико издашан као на ТВ Прва, где је, како је Ало! писао, месечно добијала 10.000 евра, па је сада принуђена да носи хаљине које су њене колегинице већ промовисале.

Да л’ још има жал за ружичастом телевизијом, коју је такође напустила уз спектакл, додуше онај закулисни, па је и Жељко Митровић, власник најмоћнијег медија у земљи, изјавио да је сарадња окончана на „обострано задовољство“ и тиме јасно ставио до знања шта мисли о њеном гесту, тек Јоксимовићева је без блама копирала Душицу Јаковљевић, заштитно лице ТВ Пинк.

Наиме, водитељка најгледанијег телевизијског формата је свилену љубичасту хаљину носила пре пет месеци у Задрузи, а њена старија колегиница тек пре две вечери у свом првом појављивању након скандалозног одласка са ТВ Прва, и то на каналу који је у власништву њеног мужа.

Јована је очигледно помислила да ће хаљином коју је Душица носила привући гледаоце, међутим… Чини се да позитивна енергија њене колегинице са Пинка није успела да пређе на њу помоћу хаљине, па је тако Јоксимовићеву у тренутку емитовања емисије на Јутјуб каналу Телевизије К1 гледало само 400 људи, а није се прославила ни рејтингом на самом каналу.

Но како бисмо помогли Јовани да се чује за њен вансеријски трансфер, преслушали смо прву емисију на Јутјуб каналу и можемо рећи да јој вечерњи термин на телевизији никако не прија.

Можда се поново прослави као водитељка јутарњег програма, али судећи по малом броју оних који су гледали њено прво појављивање након дужег времена, и то је под знаком питања.

Изузетно досадно ћакулање Јоване и њене куме Мање Грчић, са којом ће и водити емисију на каналу К1, свакако није нешто што је те вечери могло да заинтригира било кога, па је у једном тренутку деловало да су се и њих две међусобно смориле.

Све у свему, много више смо очекивали од једне тако велике водитељске звезде!

И да, сигурно би било забавније да је ту седео Срђан Предојевић, Јованин кум, но сада га је по свему судећи заменила својом кумом.

Извор: Ало

Ознаке