Србија

„ОПЕРИСАО ЈЕ ЖЕЛУДАЦ ЈЕР ЈЕ ХТЕО ДА СМРША КАО ДАРКО, И ДАЉЕ ЈЕ У КОМИ!“ Стање Дарковог оца критично: „Сви смо потресени“

Фото: Јутјуб

Отац певача Дарка Лазића, Милан Лазић, у тешком је стању након операције желуца, а тим поводом за „Блиц“ се огласила певачева вереница Марина Гагић која каже да је читва породица потресена.

– Шта да вам кажем? Сви смо породично потресени, нерасположени и утучени. Стрепимо све време. Чекамо да се Дарко врати из Цириха и да видимо шта и како. У коми је и даље, стање није како треба. Имао је добру намеру да смрша као Дарко, јер је водио битку са великим бројем килограма, али ето како су га на крају лоше вести задесиле. То је све што могу да кажем – говори Марина Гагић за „Блиц“.

Фото: Јутјуб
Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Овим поводом се, подсетимо, синоћ огласила и Даркова мајка Бранка Лазић, која је потврдила да је Милан критично, будући да је дошло до компликација услед операције смањивања желуца, какву је раније имао и Дарко.

– Нисам добро. У лошем сам стању због мог Милана. Још не знамо ништа тачно, лекари ништа не причају. Дошло је компликација, оперисао је желудац, као и Дарко. Он је то теже поднео, критично је, на интензивној је. Дарко је млад, њему је било много лакше. Сви се молио за њега – поручила је она за „Пинк“.

Фото: Јутјуб

Дарко Лазић, који страхује за очево здравље, синоћ се такође огласио, али на Инстаграму.

Он је објавио фотографију оца, уз следећи опис:

– Шта сам ја преживео све и ако су ми дали само пет посто шансе да ћу преживети, ти ћеш и са један посто преживети јер си ме ти направио и јачи си од мене.

Извор: Блиц