Србија

Откривено шта се десило КОБНОГ ЈУТРА и како је Џеј провео последње тренутке

Легендарни певач Џеј Рамадановски умро је јуче у 56. години, а његов дугогодишњи пријатељ, клавијатуриста Зоран Јагодић Руле открио шта се десило кобног јутра.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Наиме, како је Зоран истакао то јутро је изгледало као и свако други и нико није могао ни да помисли да ће нас баш тог дана 6. децембра 2020. године, у недељу, напустити легенадрни Џеј кога су волеле све генерације и без чијих песама се славља нису одржавала.

– То јутро се Џеј пробудио око 10 часова, са њим у стану су биле пријатељица Андријана и спремачица Дара. Андријана је око 14 часова отишла до продавнице, а Џеј је Дару замолио да му пролуфтира собу док он одспава, па да ручају. После су га тако нашле… – испричао је за „Блиц“.

Зоран је истакао да се пре два дана последњи пут чуо са Џејем и да ништа није слутило на трагедију.

– Чули смо се пре 2 дана, испричали се. Причао је сасвим нормално, никад није кукао да га нешто боли. Једина жеља му је и била да умре овако како јесте, у сну. Преживели смо свашта. Џеј је увек био широке руке и великог срца. На улици је до задњег динара делио људима, комуналцима кад празне контејнере. Једно јутро се возио са комуналцима у камиону, накачио се позади и путовао по Дорћолу. Људи су снимали, радници се хвалили, у предузећу хтели да отпусте људе. После Џеј звао молио да људи не остану без посла. А шоу је тада направио, обукао прслук узео метлу…

Извор: Блиц

Ознаке