Србија

ОВО ЈЕ ЏЕЈОВА ПОСЛЕДЊА ЖЕЉА: На сахрани ће му свирати 50 ВИОЛИНА, а ево уз коју музику је желео да га ИСПРАТЕ

Зоран Јагодић Руле, кум покојног певача Џеја Рамадановског, каже да ће на сахрани бити испуњена Џејева велика жеља – да му на гробу засвира 50 виолина.

Џеј Рамадановски биће сахрањен у петак, 11. децембра, у 14:30 у Алеји заслужних грађана на Новом гробљу у Београду, а сахрану припрема певачева породица, као и кум Зоран.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Чујем се са ћеркама његовим, Марија је са мамом, Ана је код куће. Пролазе дани, нема га да се јави и све нам је теже. У кафићу смо на Дорћолу, долазе људи, пријатељи, све је вест погодила много. Породица и ја се бавимо сахраном, сређујемо све што треба. Имао је жељу кад умре да му на гробу засвира 50 виолина, хтео је ту музику 60-их. Покупили смо све музичаре, испратићемо га баш како је замислио и како доликује – рекао је Зоран Јагодић Руле.

Подсетимо, Џеју је позлило у његовом стану на Дорћолу, где је био у строгој изолацији због корона вируса, те је екипа Хитне помоћи убрзо стигла на лице места и започела реанимацију, међутим, упркос свим напорима лекара, он је преминуо.

Иначе, Џеј је пре три године оперисао срчане залиске у Бечу и тада су му доктори рекли да мора строго да води рачуна о исхрани и здравом животу. Иза њега остале су неутешне ћерка Ана и Марија, као и бивша супруга Нада.

 

Извор: Курир.рс/И.Б/Блиц