Србија

ОВО МОРАТЕ ДА ЗНАТЕ! Докторка Даница открила: Ово је први знак тумора на мозгу, а не главобоља!

Само блиске особе могу да примете промене, док још има времена да за лечење

„Када је реч о туморима мозга, ту су фине психичке промене које могу да примете укућани, они који добро знају неку особу. Када неко почне да прича вицеве који уопште нису карактеристични за њега, када се понаша на начин који му није својствен, када испољава особине које никада нису биле саставни део његове личности, тог тренутка треба урадити прву дијагностику. Нажалост, то се не дешава, обично се протумачи те да је неко имао смртни случај, да се посвађао са супругом…“, објаснила је начелница Центра за неуроонкологију Неурохируршке клинике Клиничког центра Србије и редовни професор на Медицинском факултету у проф. др неурохирург Даница Грујичић у Јутарњем програму ТВ Прва.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Овом приликом она је прокоментарисала и наводе који се повлаче по медијима о лечењу канцера содом бикарбоном, а које је наводно изрекао др Бранимир Несторовић.

„Не верујем да је тако рекао, али соба бикрабона има своје позитивне особине, код киселине у желуцу и тако даље. У природи постоји маса супстанци које могу да помогну. Чај од нане, камилице када вас боли стомак… Али никада није урађена студија зашто, то пијемо јер смо тако научени“, убеђена је докторка.

 

 

 

 

 

 

Извор: Ало.рс