Србија

Похапшени мигранти насилници који су терали девојку да љуби ПРОСТИРКУ ЗА КЛАЊАЊЕ (ВИДЕО)

Мигранти који су у кампу у Боговађи малтретирали радницу Комесаријата за избеглице и терали је да љуби простирку за молитву похапшени су јуче и уз кривичну пријаву су предати надлежном тужилаштву, потврђено је Информеру

Србију је јуче шокирао снимак објављен на друштвеним мрежама на коме се види како руља миграната малтретира српску девојку и тера је да пољуби простирку за молитву коју је она наводно оскрнавила!?!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како сазнајемо, радница Комесаријата за избеглице дошла је у редовну контролу објекта када је пролазећи једним од ходника случајно нагазила поменуту простирку. Истог тренутка избила је права побуна разбеснелих миграната. Њих више од стотину окружило је девојку и под претњом линча натерали је да пољуби простирку, што су пропратили одушевљеним узвикивањем ‘Алаху екбер’. Ово језиво малтретирање недужне девојке мигранти су снимили и објавили на друштвеним мрежама!

Надлежни су одмах потом реаговали.

– Чим смо сазнали за овај догађај, спроведена је истрага, сви одговорни су приведени и биће кажњени у складу са законом – каже извор Информера из полиције.

Како сазнајемо, сви учесници у покушају линча биће по кратком поступку протерани из Србије, док ће они који су директно претили бити осуђени и на затворске казне.

Извор: Информер