Србија

ПОТПУНИ ПРЕОКРЕТ У СЛУЧАЈУ БЕБЕ БАЧЕНЕ У КОНТЕЈНЕР! Сестра Наташа открила шта се дешавало у кући

Случај девојке у Обреновцу која се породила у кући, а њена беба бачена у контејнер, уздрмао је Србију.

Наташа П, сестра Миље П која се породила у стану у Обреновцу, након чега је неколико сати касније њена беба пронађена у контејнеру у насељу Ројковац у коме живи породица, тврди да њена сестра не говори истину и да њихова мајка Бранка П. није бацила унуче у смеће.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Моја сестра се разишла са бившим партнером са којим има дете од 20 месеци, сина Андреја. Вратила се код родитеља у Обреновац, и нико од нас није знао да је поново трудна – каже Наташа П.

По њеној причи, сестра Миља се у последње време прилично угојила и носила широку одећу, али нико од укућана није сумњао да је трудна. Наташа П. тврди да је немогуће да је њихова мајка Бранка П. бацила дете у контејнер и да ће то показази и истрага.

Подсетимо, беба је у контејнеру пронађена синоћ у 8 сати Обреновцу и срећом била је жива. Реч је о девојчици која је одмах збринута у болници. Како незванично сазнајемо, Хитна је дошла по позиву мајке која се породила у стану након проблема који су уследили потом, а онда је у оближњем контјенеру пронађена и девојчица жива.

Обе су збринуте у болници, а мајка Миља П. тврди да је њено дете у смеће бацила дететова бака, док ова тврди супротно и као и Миљина сестра Наташа, сумња да је ово недело учинила управо мајка бебе како би прикрила и трудноћу и порођај.

 

 

 

 

 

 

Извор: Новости.рс