Спорт

СКАНДАЛ! Американци извређали Новака! Заслужује да буде идиот сваке године

После Британаца који су Новака Ђоковић назвали „ковидиотом године“ и Американци су простачки извређали првог тенисера света

Прене колико дана Дејли мејл је Новака Ђоковића назвао „кивидиотом“ године. Сада је портал „Deadspine“ направио листу идиота године, на којој је 20. место заузео Новак Ђоковић. Аутори текста су додали да Србин заслужује да га вређају сваке године. И то због чега?

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Приликом одабира „идиота године“ Американцу су одлучили да на листу уврсте оне особе које карактерише – незнање, надменост, злоба и неспособност! Аутори су додали да би „идиот године“ требало да буде повезан само са пандемијом, али не мора да се ограничава само на глобални проблем.

У образложењу због чега је Новак „идиот“ године, Американци су написали:

– Џокер би могао да се сваке године нађе на овој листи због својих култних размишљања о здрављу. У одсуству тениса, Ђоковић је био домаћин посећеног турнира (Адрија тура), након којег су он и још неколико играча били позитивни на корона вирус. Тада су се појавиле и фотографије из ноћних клубова на којима су играчи били. На УС Опену није било Рафаела Надала и Роџера Федерера, па је Ђоковић могао једноставно да се прошета до титуле, али он је у тренутку фрустрације ударуо лопту која је ударила у грло линијског судију, па су га избацили са турнира. Можда је лопта једноставно игнорисала његове емоције?

 

 

 

 

 

 

Извор: информер.рс