Србија

Шокантне тврдње! АМЕРИКА ПОКРЕНУЛА ЈУГОСЛОВЕНСКИ СЦЕНАРИО ЗА РУСИЈУ! Пуч против Путина је увод у хаос!

Заоштравање војних сукоба, ситуација политичке нестабилности на границама Русије, као и повећан број провокација америчке војске и њених савезника на ваздушној и воденој територији Руске Федерације, спровођење су стратегије Вашингтона за распад Руске Федерације према југословенском сценарију, сматра војни стручњак Јуриј Кнутов

– Крајем прошле године, Сједињене Државе усвојиле су стратегију „тројанског коња“. То подразумева да све треба да гори на нашим границама, тако да размишљамо о безбедности на нашој територији или суседним границама, а не да размишљамо о ономе што се дешава у свету. Ово је први циљ. Други је да нас упропасти у трци у наоружању, као што се догодило са СССР-ом, и због тога дестабилизује унутрашњу ситуацију до револуционарне, како би људи изашли на улице и догодио се пуч – објаснио је експерт, преноси ФАН.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Према стратегији, већи део руске војске требало би да буде неутралисан као што је био 1991. да не би следили наређења руководства.

– Војска добија наређење да изврши неке акције, она их не извршава и остаје на месту. Мали део војске који изађе да изврши наређење је уништен. Неутралишу их авиони Ф35, Ф-22, хиперсонично оружје. И тако се одвија стварна промена моћи – описао је сценарио Јуриј Кнутов.

Након тога, према експерту, нуклеарно оружје би било повучено из Русије и уследила би подела земље по југословенском сценарију.

 

 

 

 

 

Извор: информер.рс/новости.рс