Русија

ШОКАНТНЕ ТВРДЊЕ! Путин се спрема за коначни обрачун, да једним ударцем сломи…

Руски председник Владимир Путин спрема се да заустави либералну елиту која делује у интересу Европе и Сједињених Држава. Ову изјаву дао је економиста Михаил Хазин.

Стручњак је апсолутно уверен да руски лидер није напустио такозване левичарске идеје, подразумевајући стварну супституцију увоза, развој домаће индустрије и изградњу државе благостања.

Међутим, сматра изузетно важним благовремено прилагођавање тренутног система економског управљања и управљања земљом.

Тренутно је Путин, према Хазину, ангажован у формирању тима од људи на које се може у потпуности ослонити у предстојећој конфронтацији са западним либералима, па из овог разлога сада не треба предузимати драстичне кораке и улазити у директан сукоб.

Ипак, економиста је приметио да тренутак за сламајући ударац није далеко.

Пандемија коронавируса довела је до тога да се свет суочи са озбиљном економском кризом, која има снажан утицај на светске елите.

Са оваквим стањем ствари, западни пројекат је почео брзо да бледи, дајући Путину више простора за маневрисање и скретање улево.

Вреди напоменути да је раније Михаил Хазин већ рекао да Русија има одличне шансе за победу у обрачуну са Западом.

Према његовим речима, либерални свет долази до схватања да губи доминацију, а капиталистички модел постепено уступа место социјалистичком. С тим у вези, либерали се припремају за коначни напад.

Извесно је да Путин више неће толерисати прозападне политичаре у Русији и да спрема коначан обрачун са њима, јер је апсолутно видљиво да западни економски и социјални модел више не вреди ничему и да нема ни један једини одговор на растуће проблеме.

 

Извор: Webtribune.rs

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ

КАЛЕНДАР

децембар 2020.
П У С Ч П С Н
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031