Србија

Стравичне тврдње! БИВШИ ДИРЕКТОР ЈАТА ОТКРИО: НАТО авиони нас трују из ваздуха – трагови које остављају пуни су отрова!

Фото: јутјуб

Над Србијом се сваког дана могу видети хемијски трагови који садрже отровне материје, које испуштају авиони који прелећу наш ваздушни простор, тврди бивши директор ЈАТ-а Велибор Вукашиновић.

Вукашиновић у разговору за „Глас јавности“ каже да „опасне материје падају на земљу и трују нас свакодневно“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Углавном се ради о војним авионима, мада нисам сигуран да нема и цивлних авиона који остављају хемијске трагове. Када погледате у небо по ведром дану видећете хемијске трагове који остају иза авиони који надлећу ваздушни простор Србије. Ти трагови садрже честице алуминијума, стронцијума и других отрорвих метала. И то се не испушта само над Србијом већ над целом Европом, али и Америком. Колико ми је познато само Кина није дозволила такве прелете, а Руси то контролишу – рекао је Вукашиновић.

Он је додао да је „Србија споразумима које је потисала са НАТ-ом заправо дозволила прелет њихових авиона преко наше територије“.

– Србија није ушла у НАТО, али је НАТО ушао у Србију. Оно што је проблем што се игнорише то што нам се дешава. Овде је неопходан оккругли сто и реаговање наших стручњака на загађења и тровања која нам прете из ваздуха – сматра Вукашиновић.

 

 

Извор: (Глас Јавности)