Свет

Свет на ногама! „Корону је направио Обама, у лабораторији у Вухану“ и какве везе с тим имају Срби

Вашингтон — Сведок адвоката председника Доналда Трампа, Рудија Ђулијанија, Мелиса Кароне поново је на насловним странама новина због тврдњи о коронавирусу.

Она сада тврди да је бивши председник САД Барак Обама одговоран за стварање коронавируса у лабораторији за вирусе у Вухану.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Она је привукла пажњу јавности и тиме што није у карантину нити се тестирала на ковид 19, иако је у својој Пародији суботом увече говорила 30 минута поред Ђулијанија који је, у међувремену, саопштио да је позитиван на корону, пренео је „Индепендент“.

У интервјуу објављеном на сајту бивше републиканске кандидаткиње за потпредседницу Саре Пејлин, Мелиса Кароне је тврдила да има доказе да је систем за гласање „Доминион“ варао како би збацио са власти Трампа у оквиру завере која је започела тако што је Обама створио пандемију коронавируса.

„То је оно што раде Трампу“, рекла је Мелиса Кароне у интервјуу који је, у међувремену, уклоњен са сајта Саре Пејлин, али и даље може да се прочита у архивираној верзији.

„Ово је почело са ковидом. Обама је финансирао лабораторију у Вухану да створи ковид. Затим процес импичмента. Користили су све могуће начине да варају, користили су ‘Доминион’. Софтвер ‘Доминион’ је створен за варање… Откриће се још толико тога“, рекла је она упркос томе што није пружила никакве доказе за своје тврдње.

Доминион вотинг систем је иначе фирма која се годинама бави израдом софтвера за америчке изборе, а добар део стручњака за информативне технологије налази се у представништву у Београду, које се бави израдом тог софтвера.

Мелиса Кароне се позива на тврдње које су се чуле почетком пандемије, а које су поновили и Трамп и Ђулијани, да је амерички Национални институт за здравље дао 3,7 милиона долара бесповратних средстава вирусолошкој лабораторији у Вухану за проучавање коронавируса код слепих мишева за време Обаминог председавања.

 

 

 

 

 

Извор: Тањуг