loading...
Србија

ТРАГЕДИЈА ПОГОДИЛА СРБИЈУ! Пронађено Душаново тело!

ПРЕМА последњим, још незваничним информацијама, пронађено је тело несрећног Душана Ш. (28), који се ноћас случајно запалио палећи стрњику на њиви у селу Бочар код Новог Бечеја.

Тело је послато на обдукцију у новосадски Институт за судску медицину.

Несрећни младић настрадао је у несрећи која се догодила ноћас око два часа после поноћи, када је палећи стрњику на њиви, на потезу Ширине, на путу према селу Падеј, непосредно поред пруге, у моменту када је упаљачем запалио стрњику, пропао између две огромне бале сена које су се запалиле.

Бројне ватрогасне екипе из Новог Бечеја и Новог Милошева, покушавале су да угасе велики пожар и пронађу тело несрећног Душана, иначе узорног пољопривредника из Бочара.

Душан је био ожењен Јеленом, има малолетне ћеркицу и сина, и две рођене сестре, од којих једна живи у Холандији, а друга у Бочару.

– Не могу да верујем.Био је пун живота, вредан, даноноћно је радио у пољу, почео да зида хангар поред куће, имао планове. И онда да се деси оваква трагедије – каже за “Новости” комшиница С.Ш., уз напомену да треба имати обзира и разумети чланове породице, који нису желели ништа да кажу.

 

 

 

 

 

Извор: Новости.рс

loading...