Србија

ТРАГИЧАН КРАЈ ПОТРАГЕ: Пацијент који је нестао из ковид болнице ПРОНАЂЕН МРТАВ

Михаљ Харангозо (80) из Суботице, који је у нестао у среду у пет часова ујутру из Опште болнице у Суботици која је у ковид систему, пронађен је мртав у кругу болнице, сазнаје „Блиц“.

Његова ћерка Иванка Николић каже да су јој јавили да је њен отац пронађен мртав иза зграде психијатрије.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Управо је ћерка данас изјавила за „Блиц“ да сумња да се њен отац и даље налази у кругу болнице, али се ипак надала да ће га пронаћи живог.

У сузама, изнемогла од бола, Иванка потврђујуе да јој је отац преминуо.

Раније данас она је испричала да је њен отац у недељу прво нестао из свог дома. Сви у породици су бринули шта се догодило и где је, нарочито што је дијабетичар и мора три пута на дан да прими инсулин, а додатно је утврђено да је позитиван и на вирус корона.

– Мој тата је позитиван на корону. Код куће није имао симптоме короне. У недељу, мајка није приметила, нестао је из куће. Тражили смо га свуда и сва срећа да смо га нашли, тачније један наш пријатељ га је пронашао у жбуњу и шипражју, био је сав изгребан. Звала сам Хитну помоћ и они су га одвели у болницу. Нико није онда мислио да има корону, али када су га тестирали констатовали су да је поуитиван и задржан је. Нестао је из дела Ковид 2 ујутру у пет часова у среду. Када сам назвала болницу да питам за њега рекли су ми да га нема, да је отишао. Он једва хода и јако је дебео, сигурна сам да је још увек негде у болници или у кругу болнице. Просто не могу да верујем да је могао сам у том стању да оде непримећен, морао је да прође и поред портира. Никада раније се то није дешавало – исприћала је ћерка покојног Михаља Харангозо.

Извор: Блиц