Свет

Туга! ПОЗНАТА ВОДИТЕЉКА ПРЕМИНУЛА НА БОЖИЋ!

Фото: Pixabay.com
Фото: pixabay.com

Тешка болест била јој је дијагностикована у јуну 2019. године, а лекари су јој тада рекли како је болест узнапредовала, те су предвидели да јој остаје само шест месеци живота.

Бивша ББЦ-јева водитељка Мишел Мулан на Божић је изгубила битку за живот.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Мишел је имала 50 година и борила се с раком црева. Тешка болест била јој је дијагностификована у јуну 2019. године, а лекари су јој тада рекли како је болест узнапредовала, те су предвидели да јој остаје само шест месеци живота. Пре неколико дана објавила је снимак на Инстаграму у којем је описала како се осећа. Казала је како шест недеља трпи велику бол, те да није била у стању изаћи из стана.Нажалост, болест је била јача, а Мишел је преминула на Божић. Након мајчине смрти огласила се кћи Лив.

“Предивна Мајка. Моја ме мама пуно тога научила, држала је моју руку када сам била узрујана, али и поносна, учила ме све до краја, викала на учитељице и увек била на мојој страни (иако сам била злочеста и оне нису ништа направиле), имала је енергију… Енергију која се не може описати речима“ написала је и додала:

“Бриткост и интелигенција учинили су ју посебном као ретком звездом, њена топлина омогућила ми је да јој се поверим о свим проблемима, и мислим заиста свим, и онима које већина људи не говори својим мајкама. Њен је смех испуњавао просторију, она ми је била највећа подршка и натерала ме да верујем како могу остварити било шта. Још увек је осећам и заувек ћу.“

 

 

 

 

 

 

 

Фото: Pixabay.com
Извор: Еспресо.рс/Вечерњи.хр