Србија

ТУГА У ДОМУ ДАРКА ЛАЗИЋА! Певач у црнини и са сузама у очима поручио: Због деце морам да се БОРИМ!

Певача Дарка Лазића је недавно задсила трагедија, он се још увек није опоравио од смрти оца Милана, а сада се огласио из Босне и Херцеговине из Мостара, па са сузама у очима поручио да га је живот научио да се бори.

„Овде је бајно. Увек сам волео да дођем у Мостар“, рекао је певач, а затим се осврнуо на то како се осећа после великог емотивног ударца.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Живот те учи да се бориш и што кажу “све што те не убије, то те ојача”, а на неки начин је тако. Не смеш никад у животу да паднеш. И кад ти је најтеже мораш да се бориш и да наставиш даље. Оно што је мени најбитније, то су моја два детета, ћерка Лорена и син Алексеј. То је моја највећа мотивација у животу, јер се за њих живи и за њих се бори.“

„Ако паднем ја, падају сви они, а то не сме никад да се догоди. Живот је пун проблема и неочекиваних ствари. Данас те има, сутра те нема. Нема предаје, борбе кроз живот мора да буде, имам прејаке песме у најави, један је дует са мојом кумом Андреаном Чекић, а други са Анидом Ћушићем из Мостара и заиста ми је велика част“, каже Дарко.

Подсетимо, Лазићев отац се 5. децембра подвргао операцији смањења желуца ради губитка килограма, али је дошло до компликација након тога. Певачев тата пао је у кому, из које се није пробудио, те је 13. децембра преминуо. Дарковој мајци Бранки нарочито је тешко пао губитак супруга.

 

 

 

 

 

 

Извор: Курир.рс/Дневни аваз