Србија

ТУГА У СРБИЈИ! Преминуо Војо Зец! Изгубио битку са короном!

Ковид 19 однео је, нажалост, још једну жртву са прве линије фронта, међу лекарима – доктора Воју Зеца (59) из Дома здравља „Др Јован Јовановић – Змај“ у Старој Пазови.

Зец је после тешке борбе са короном преминуо у уторак на КБЦ Бежанијска коса, а његов Дом здравља саопштио је тужну вест.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Омиљени колега и лекар становницима Подунавља, оставио је неизбрисив траг као пожртвовани лекар, ведрог духа који је пацијентима поред лечења, пружао и пријатељски савет и топлу реч. Др Војо Зец је све поверене радне задатке и обавезе извршавао предано а последњи радни задатак који је обављао био је рад у ЦОВИД амбуланти у Сурдуку. На жалост, прерано нас је напустио разболевши се од ЦОВИД-19 – саопштили су у овој здравственој установи.

Један од најомиљенијих лекара у Срему иза себе је оставио супругу и ћерку.

– Колектив Дома здравља „Др Јован Јовановић Змај“ Стара Пазова изгубио је драгог пријатеља и колегу, и изражава најдубље саучешће породици Зец због ненадокнадивог губитка – објавили су у Дому здравља где је радио Зец.

Да је Зец био, заиста, један од најпопуларнијих лекара у Срему показују и реакције на Фејсбуку његових пацијената.

– Отишао је тако брзо, нисмо се стигли ни опростити…Био је лијечник и многима је помагао. Њему нису могли помоћи…Корона је била јача…Још прије неколико тједана бринуо се о пацијентима у Цовид амбуланти…Желио је и могао још живјети… Али нажалост тијело није издржало…Заспао је мој братић Војо Зец – оставила је потрсну поруку Дренка Гаковић.

Зеца су волели и становници Старих и Нових Бановаца и Белегиша.

Драги наш докторе Војо Зец, нека ти је вечна слава! Саучешће породици. Нека те анђели чувају. Вјечнаја памјат! – написала је Татјана Вечеринац.

Др Војо Зец, доктор медицине, рођен је 27. Јануара 1961. године у месту Доњи Ракани, Босна и Херцеговина. Медицински факултет завршио је у Бањалуци 1991. године. У Дому здравља „Др Јован Јовановић Змај“ Стара Пазова запослио се 1999. године и радио је на пословима доктора медицине у служби за здравствену заштиту одраслих становника у Старим и Новим Бановцима.

 

 

 

 

 

 

Извор: Блиц.рс