Србија

УДАРНА ВЕСТ! Медији преносе: Кризни штаб сутра у 8 сати, на столу мере за викенд, али и НОВОГОДИШЊЕ ПРАЗНИКЕ! Ево шта следи!

Седница Кризног штаба која је заказана за сутра биће одржана у 8 сати ујутру, сазнаје Блиц.

Подсетимо, последња седница Кризног штаба одржана је у понедељак, 21. децембра, када је донета одлука да се радно време свих локала и радњи са 17 продужи до 20 часова. Ту измену Кризни штаб је орочио до сутра, 25. децембра.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Порука са Штаба с почетка недеље, била је да та ће на новој седници сагледати ефекти постојећих мера, као и то какве су такозване корона бројке – број умрлих, новозаражених, попуњеност болница и колико је људи на респиратору, и да ће се у скалду са тим одлучити шта и како даље, односно које мере ће важити за предстојећи викенд, али и новогодишње празнике.

– За петак је заказана нова седница Кризног штаба на којој ћемо да видимо да ли ћемо продужити, променити или допунити нове мере које смо данас усвојили – рекао је тада епидемиолог др Бранислав Тиодоровић.

Сутрашња седница неизвеснија је него иједна пре, с обзорим на то да се ставови медицинског и економско-политичког дела штаба овог пута драстично разликују.

 

 

 

 

Извор: Блиц.рс