Србија

УДАРНА ВЕСТ! Позната српска певачица хоспитализована! Пребачена у болницу због повреде кичме, врата и главе!

Певачица је хитно пребачена у болницу након што је пала на планини Голији, где је боравила са супругом Миљаном и сином Милијом

Певачица Јелена Костов повредила је кичму! Она је у среду хитно пребачена у болницу након што је пала у својој кући на планини Голија. Фолкерка је тамо боравила са супругом Миљаном и сином Милијом када је доживела незгоду.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како сазнаје Информер, њима је кућа била пуна мајстора који су завршавали радове на новоизграђеном објекту. Сви су се препали од певачициних јаука:

Када је пала, Јелена је повредила кичму, врат, главу. Кукала је и плакала, сви су се успаничили. Одмах су је пренели у кола и одвезли у болницу – каже извор Информера близак певачици.
Он објашњава да је Костовка боравила у кући на планини јер је одлучила да се одмори од града и градске гужве.

– Јелена због коронавируса не ради већ девет месеци, па је одлучила да са породицом пронађе мир на Голији. Изградили су предивну кућу и таман је све што је замислила приводила крају, када јој се десила ова страшна незгода. Ни она, ни Миљан се никоме не јављају. Надам се да ће бити добро.

Костовка јуче није могла да се јави на телефон јер трпи велике болове. Њена најбоља пријатељица Миа Борисављевић није успела да се чује са другарицом, али нам је рекла да је Јелениног супруга Миљана видела у комшилуку. Они су се срели само неколико сати пре него што се Костовка повредила.

– Нисам ни знала да се то догодило! Ми живимо једна близу друге, па сам ја срела Миљана тог дана када је пала. Он је дошао по неке ствари да одвезе на Голију. Вероватно је до незгоде дошло у међувремену. Надам се да је добро – каже Миа за Информер.

Јелени ово није први проблем са здрављем. Певачици је пре две године пукао силикон у грудима и тада су јој, како је сама изјавила, доктори једва спасли живот. Касније јој је пронађена израслина на грудима, коју је морала да оперише јер су доктори сумњали да је у питању тумор. На сву срећу, била је у питању бенигна промена. Након тог трауматичног периода, Костовка је летос добила коронавирус.

– На својој кожи осетила сам колико је то један опак и подмукао вирус. Нисам знала који део тела ме више боли – изјавила је тада певачица.

 

 

 

 

 

 

Извор: Информер.рс