Србија

УЖАС! Брат фудбалера Партизана убио девојку!

Младен Гигић, брат фудбалера Партизана Петра Гигића, колима је усмртио девојку Јовану Петковић (25) из села Житорађа код Владичиног Хана. Гигић је члан црно-белих, али као позајмљени играч наступа за мађарски Ујпешт

Како „Курир“ сазнаје, кобна несрећа десила се 21. новембра у Нишу, а Гигић је био за воланом „голфа 5“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Трагедија се десила пола сата иза поноћи на раскрсници Булевара Немањића и Улице Париске комуне. Према први резултатима истраге, брат фудбалера је прошао на црвено светло и закуцао се у БМW, којим је управљала Јована Петковић. Ударац је био страховит, и то баш у возачева врата, а Јовану су вадили ватрогасци – објашњава извор и наставља:

– „Голф“ је улетео у раскрсницу огромном брзином, очевици кажу да је возио 120 на сат. Након удеса, Гигић је алкотестиран, а чули смо да му је наводно измерено 1,12 промила алкохола у крви.

– Лекари су се данима борили за њен живот, била је прикључена на апарате. Нажалост, 29. новембра она је преминула – каже саговорник упознат са случајем и додаје да је несрећна девојка сахрањена пре два дана. – С друге стране, возач „голфа“ прошао је са лакшим повредама, само му је рука била повређена – каже извор.

Он је такође отркио и да је девојка кобне ноћи одвезла другарицу кући, а да је настрадала када се враћала у свој стан.

Извор: Курир/Информер