Србија

Вучић брутално искрен: Открио где ће живети ако изгуби на изборима! Биће вам потребне још стотине милиона да ме срушите!

Председник Србије Александар Вучић гостујући на Радио телевизији Србије говорио је о бруталним нападима на њега и његову породицу

– Називају ме болесником, зашто причате са таквим?! Зашто причате са неким ко има само један стан, а не 35. Они 24 сата причају о томе само зато што је једна наша посланица која је погрешила, рекла да су неки медији страни плаћеници и домаћи издајници. Вечерас пред емисију поставили су неки видео клип у којем ме проглашавају велеиздајником. Јел у моје време Косово постало назвисно?! Јел у моје време формиран пункт на Јарињу?! Ја сам за њих хомосексуалац, довољно је само да обратите пажњу на оно што они говоре, али та посланица није толико искусна у политици, верујем да ће умети да каже и извините. Ја такође нисам сагласан са оним што је нашој глумици Секи Саблић рекао посланик Атлагић, али дозволите да објасним. Изашао је један политички интервју глумице, али Марко Атлагић није морао да реагује, нама је донело штету иако знам да није имао лошу намеру – рекао је Вучић.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Председник је проговорио и о хајци која се води против њега и његове породице.

– Причали сте да није мој отац Анђелко већ неки тамо Фахрудин. Нападали сте ми старијег сина, нападали дете од три године. Туците мене сваки дан, али не дирајте ми децу. Ви сте овде имали специјалне емисије о 24 стана Синише Малог. Колико станова има Синиша Мали, има један. А неки имају стварних 35 станова, а то није хајка. То је питање за надлежне органе које ја молим да раде свој посао. И против таквих са становима, и против мог Вукана и Данила, против свих који прозивају мене за градњу болница, а ниједну болницу нису изградили у животу. Прихватио сам жељу опозиције да не разговарам са њима, уступио сам место бољима, по њиховој жељи. Прозивали су ме за помоћ коју држава даје, кажу то је због избора, какве изборе сада имамо?! Ево дајемо опет помоћ угоститељима, пензионерима. Ја ћу да живим у овој земљи и кад изгубим на изборима. Мораћете да уложите још стотине милиона да срушите Александра Вучића, а знам да им је то једини циљ – каже председник.

 

 

 

 

 

 

Извор: Информер.рс